Elektricien nodig? Bel direct naar: 0800-4445013

Waarom Geveke Elektrotechniek?

  • Totaalinstallateur
  • Klantgericht
  • Kwaliteit & Service

Kwaliteit bij Geveke Elektrotechniek

Uw elektriciteitsbedrijf

Wij zijn in Rotterdam en omgeving het bedrijf dat al uw zaken rondom elektriciteit tot in de puntjes kan regelen. Van kortsluiting tot data telecom en licht- en krachtinstallaties. Geveke Elektrotechniek is uw installateur. Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in vrijwel alle elektrotechnische installaties, dus met gecombineerde opdrachten kunnen wij ook erg goed uit de voeten. Ons elektriciteitsbedrijf is gevestigd in Rotterdam en vanuit hier bedienen wij onze zakelijke relaties. Onze ervaren installateurs en elektriciens zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de energiesector, dus wij kunnen u te allen tijde voorzien van correcte informatie en advies. Daar komt bij dat onze medewerkers zeer goed zijn opgeleid en een VCA-certificering hebben. Gegarandeerde kwaliteit dus, met een elektricien van Geveke Elektrotechniek.

Elektrotechnisch Advies

Een lichtplan laten maken of ontwerpen, brandveiligheidssystemen installeren, alles begint met goed elektrotechnisch advies. Gelukkig bent u daarvoor bij Geveke Elektrotechniek in Rotterdam op het juiste adres. Onze installateurs en elektriciens hebben alle kennis in huis om u te adviseren over te gebruiken materialen, producten en hoe u het kunt onderhouden. Heeft u geen zin om onderhoud te plegen? Sluit dan een onderhoudscontract af bij één van onze elektriciens. Wij komen dan regelmatig langs om uw elektrische installaties te inspecteren en te controleren. Kleine mankementen worden op deze manier snel verholpen en dit bespaart uiteindelijke flinke kosten!

Direct een professionele elektricien nodig in Rotterdam? Bel snel naar telefoonnummer 0800-4445013 (gratis) en wij helpen u meteen verder.