Elektricien nodig? Bel direct naar: 0800-4445013

Waarom Geveke Elektrotechniek?

  • Totaalinstallateur
  • Klantgericht
  • Kwaliteit & Service

Uw telefonie leverancier in Rotterdam

Data Telecom

Geveke Elektrotechniek kan adviseren, installeren en leveren als het om datanetwerken gaat. In Rotterdam zijn wij leverancier en installateur van verschillende datanetwerken, datanetwerksystemen en kunnen wij ook uw problemen met uw datanetwerk oplossen. Als een elektricien van ons bedrijf iets voor u installeert voert hij altijd een systeemtest uit, zodat u de garantie heeft dat het product goed werkt.

Telefonie- en Observatiesystemen

Op het gebied van telefonie is Geveke Elektrotechniek uw elektriciteitsbedrijf voor de regio Rotterdam. Wij kunnen een totaal netwerk van telefoonaansluitingen voor u installeren, observatiesystemen zodat u precies weet wie er bij u aanbelt, maar ook de installatie van een munttelefoon kunnen wij voor onze rekening nemen. Bereikbaarheid is namelijk een must voor elk bedrijf, dus ook voor de uwe. En uw bereikbaarheid is afhankelijk van een goede telefooncentrale en daaraan gekoppelde telefoonlijnen en ga zo maar verder. Geveke Elektrotechniek in Rotterdam kan u hierbij perfect verder helpen, want wij kunnen u de juiste communicatie oplossingen bieden volgens de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

Wilt u weten wie er bij u voor de deur staat als er wordt aangebeld? Geen probleem. Geveke Elektrotechniek kan voor verschillende observatiesystemen installeren. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij ons elektriciteitsbedrijf in Rotterdam! Bel daarom snel naar 0800-4445013 (gratis) en wij staan u graag te woord en helpen u snel verder.