Elektricien nodig? Bel direct naar: 0800-4445013

Waarom Geveke Elektrotechniek?

  • Totaalinstallateur
  • Klantgericht
  • Kwaliteit & Service

Beveilig uw huis in Rotterdam

Veilig met Geveke Elektrotechniek

Is er onlangs ingebroken in uw huis? Of zijn er allemaal computers gestolen uit uw kantoorpand? Dit kan niet meer gebeuren als u uw woning of bedrijfspand laat beveiligen door Geveke Elektrotechniek te Rotterdam. Wij kunnen u veiligheid bieden met de meest geavanceerde beveiligingssystemen, zodat u zich nooit meer angstig hoeft te voelen in uw eigen huis. Want een inbraak gaat je niet in de koude kleren zitten!
Naast inbraakinstallaties kunt u bij Geveke Elektrotechniek ook terecht voor andere soorten beveiligingssystemen. Neem bijvoorbeeld rookmelders. Deze kunnen uw leven redden als er brand uitbreekt in uw huis terwijl u bijvoorbeeld ligt te slapen. Rookmelders kan een elektricien van ons bedrijf bij u installeren, ook draadloos! Er zijn verschillende soorten en maten rookmelder, informeer bij Geveke Elektrotechniek welke het beste in uw huis of kantoorpand past en laat ze direct installeren!

Alarminstallaties

Er bestaan veel verschillende alarminstallaties om uw pand in Rotterdam te beveiligen tegen inbraak en andere ongewenste indringers. U kunt camera’s laten plaatsen voor een volledig overzicht, maar u kunt ook al veel bereiken met intercomsystemen en observatiesystemen. Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, kunt u een elektricien van ons bedrijf inschakelen die u precies kan vertellen wat het beste bij uw situatie past.

Neem vandaag nog contact op met úw elektricien uit Rotterdam door te bellen naar telefoonnummer 0800-4445013 (gratis). Eén van onze medewerkers staat u graag te woord!